Questions about units and troops

Emichan24
Vassal
Vassal
Posts: 11
Joined: Mon Dec 19, 2011 9:34 pm

Questions about units and troops

Postby Emichan24 » Wed May 04, 2016 9:46 am

So, I was happily trucking along in the beta yesterday. I'm having a great time but I have a couple of questions.

First, Is it possible to unlock the unit classes by entering some kind of preorder code, or are they totally inaccessible until launch? The error message that pops up when you try to select the other classes seems to indicate that ordering the game might unlock access, but I haven't seen any of the other classes from other players, so it didn't seem too likely.

Second, can we make more than one troop? I can't seem to find anywhere to do it, although I have recruited a few extra units.

User avatar
The_Dood_Abides
Demon Lord
Demon Lord
Posts: 259
Joined: Thu Feb 13, 2014 2:39 pm
Location: Santa Ana
Contact:

Re: Questions about units and troops

Postby The_Dood_Abides » Wed May 04, 2016 10:35 am

For the duration of the beta, the only unit classes you have access to are the Fighter, Medic, Witch, and Hunter classes, and you can only create one troop. When the full game launches, all unit classes will be made available, as well as the ability to create additional troops.
Yeah, well, that's just, like, your opinion, man.

Emichan24
Vassal
Vassal
Posts: 11
Joined: Mon Dec 19, 2011 9:34 pm

Re: Questions about units and troops

Postby Emichan24 » Thu May 05, 2016 8:55 am

Thanks! That is what I suspected was the case, but I hadn't found the answer specifically anywhere.


Return to “Grand Kingdom”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest